T. Róbert a gyanú szerint bántalmazta, fojtogatta, majd nyakon szúrta a 27 éves barátnőjét. A férfit a legmagasabb biztonsági kockázatú rabok közé sorolták, így próbálják megvédeni.


Kihallgatták az angyalföldi késes gyilkosság gyanúsítottját a rendőrök. A 27 éves barátnője megölésével gyanúsított T. Róbert kihallgatása az ügyvédje szerint „meglehetősen hosszú” volt, és sok függ attól, hogy miként minősítik a bűncselekményt.

A gyanú szerint a férfi július 13-án éjjel egy angyalföldi lakásban bántalmazta, fojtogatta, majd nyakon szúrta a barátnőjét, aki ennek következtében a helyszínen meghalt. T. Róbert ezután elmenekült, és végül egy ötnapos hajtóvadászat után fogták el a III. kerületben.

Múlt héten a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte T. Róbert letartóztatását, azóta pedig már ki is hallgatták a 37 éves férfit.

„Meglehetősen hosszú kihallgatás volt, a nyomozók jelen állás szerint leginkább a bűncselekmény motivációját igyekeznek tisztázni.

mondta a Blikknek a férfi ügyvédje.

Dr. Somos Zoltán szerint védence meglehetősen kimerült, nem tudott koncentráltan válaszolni, ezért végül ő kérte a csütörtöki kihallgatás félbeszakítását.

Az is kiderült, hogy T. Róbertet a legmagasabb biztonsági kockázatú fogvatartottak közé sorolták. Az ügyvéd szerint azonban

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi 12 osztályos katolikus gimnáziumba járt, szerette a sportot. A teniszt különösen, azt versenyszerűen űzte. Odavolt a labdarúgásért is, a Ferencvárosnak szurkolt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!