Egy hónapra került előzetesbe a férfi, aki az ügyészség szerint az ismerőseitől kapott kölcsönökből élt és jelentős hiteltartozást halmozott fel.


Elrendelte az angyalföldi emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását egy hónapra a Budai Központi Kerületi Bíróság - közölte a Fővárosi Törvényszék pénteken.

A gyanú szerint a férfi múlt csütörtökön Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban bántalmazta, fojtogatta, majd nyakon szúrta a barátnőjét, aki ennek következtében a helyszínen meghalt.

A rendőrség az ügyben emberölés miatt indított nyomozást, ezután gyorsan a látókörükbe került a 35 éves férfi, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Kedden kaptak bejelentést arról, hogy a férfit a III. kerületi Római-parton látták, a terület átvizsgálása után a gyanúsítottat elfogták, majd előállították.

A rendőrség szerdán azt közölte, hogy a férfi teljes körű, feltáró jellegű beismerő vallomást tett.

A Fővárosi Törvényszék pénteki közleményében azt írta, a Budai Központi Kerületi Bíróság szerint tartani lehet attól, hogy a gyanúsított elszökne vagy elrejtőzne, ezért egy hónapra elrendelte a letartóztatását.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!