Vidnyánszky Attila korábban még azt mondta, hogy január végéig kell megoldani Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó pótlását.


Közzétette februári műsorát a Nemzeti Színház, melyben egyelőre nem szerepel a november 10-én balesetet szenvedő két színész, írja a Blikk. Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia közben zuhant le egy három méter magas erkélyről.

Vidnyánszky Attila igazgató decemberben a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy január végéig kell megoldaniuk a színészek helyettesítését, de ezek szerint több időre lehet szüksége a két színésznek a felépüléshez.

A János vitézben Iluskát alakító Szász Júliát Vas Judit Gigi, a Bánk bánban Martos Hanga, a Woyzeckben Polyák Anita egyetemi hallgató, a Leánder és lensziromban Battai Lili Lujza egyetemi hallgató helyettesítik a színésznőt. Horváth Lajos Ottó Dobó Istvánt alakította az Egri Csillagokban, az ő beugrója, Trill Zsolt csütörtökön debütált a darabban, a színház beszámolója szerint óriási sikerrel.

A lap úgy tudja, hogy Horváth Lajos Ottónak a keze, míg Szász Júliának a lába és a mellkasa sérült meg. Jelenleg mindketten az otthonukban lábadoznak, de Horváth már szinkronizál, nemsokára pedig egy filmforgatáson is részt vesz.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!