Szívrohamot kapott Eugen Neagoe, a Dinamo Bukarest román labdarúgócsapat vezetőedzője a vasárnapi bajnoki mérkőzésen. A csapat az Universitatea Craiova ellen játszott hazai pályán vasárnap este, amikor

a 25. percben az edző hirtelen rosszul lett a kispadon.

A meccset közvetítő Digisport.ro beszámolója és videója alapján a korábban a Ferencváros csapatánál focizó szakember nehezen vette a levegőt, ezért gyorsan innivalót adtak neki, de az állapota rohamosan romlott. A kispadon ülő csapattagok nagyon megijedtek, ezért heves gesztikulációkkal jelezték a játékvezetőnek, hogy állítsa le a meccset.

A helyzet annyira súlyos volt, hogy egy mentőautót is be kellett hívni a pályára. Végül a kispadon elfekvő edzőt a mentőknek kellett újraéleszteni szívrohama után.

A kamera közben mutatta a játékosok és a Dinamo stábtagjainak arcát, akik ijedten, a fejüket fogva figyelték az eseményeket.

Volt, aki elsírta magát, olyan is, aki imádkozott az edzőért, a hazai szurkolók pedig a nevét énekelték.

Neagoe-t még a stadionban ellátták az orvosok, defibrillátorra is szükség volt állapota stabilizálásához. A legfrisebb hírek szerint az edző már jobban van, a kórházban magához tért, és beszélt is az orvosokkal.

A félbeszakadt mérkőzést végül befejezték, a vendégcsapat nyert 2-0-ra.

A videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>