Vasárnap délután még pályára lépett Lajos Tamás Tiszavasvári focicsapatának 30 éves csapatkapitánya a Kótaj elleni mérkőzésen, ahol a 68. percben percben azt kérte, cseréljék le, mert nem érzi jól magát. A focistának volt egy ki hányingere volt, így a mérkőzés további részét a kispadról nézte végig - írja a Szon.hu.

A portál beszámolója szerint Lajos Tamás a meccs után az öltözőbe ment, ahol lezuhanyozott, majd a büfé előtt még beszélgetett a csapattársaival. Két órával a lecserélése után viszont ismét rosszul lett, hányt, és a mellkasát is fájlalta. A társai ekkor elindultak vele tiszavasvári orvosi ügyeletre, ahol megvizsgálták és azonnal esetkocsit kértek neki, de már nem tudták megmenteni a 30 éves focista életét. A portál információi szerint halálát szívinfarktus okozta.

"Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családdal"

– nyilatkozta a portálnak Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

A csapat Facebook-oldalán emlékezett meg a focistáról, aki egyébként vegyész végzettségű és a tagja volt a Dézsávü amatőr színtársulatnak is.