Amellett, hogy ő volt Monica Geller a Jóbarátokban, számtalan filmben és sorozatban játszott, remekül zenél, és őszintén beszélt a káros széptkezési beavatkozásokról.


Courteney Cox nekem sokáig az Ace Ventura: Állati nyomozót jelentette. Persze láttam részeket a Jóbartáokból, de viszonylag későn, néhány éve kattantam rá igazán, akkor viszont nagyon, azóta kétszer is végig néztem a sorozatot. (Tudom, tudom, az „igazi” fanoktól sehol nem vagyok. Rajongói csoportokban találkoztam olyannal is, aki gyakorlatilag láncdohányosként folyamatosan nézi a Jóbarátokat, ha a végére ért, kezdi elölről.)

Míg a legtöbben Rachelnek és Rossnak szurkoltak, én igen hamar a „Mondler” (Monica + Chandler) rajongók ugyancsak népes táborához csatlakoztam. Részben Matthew Perry – és Chandler – humora miatt, de a fő érdem azért mégiscsak Courteney Coxé volt, mert sok férfitársammal ellentétben én kifejezetten szeretem, ha egy nő humoros, és Coxra ez fokozottan igaz. Hogy mást ne mondjak, neki – és persze a remek íróknak – köszönhetően valószínűleg soha többé nem tudok mosolygás nélkül gondolni a hetes számra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!