A 28 éves gyanúsítottat szülei házában fogta el egy különleges egység, az egyetemista szinte semmi érzelmet nem mutatott.


Megvan a gyanúsítottja a hat héttel ezelőtti idahói négyes diákgyilkosságnak, írja a Daily Mail.

Kohberger éppen a szülei házában tartózkodott a több mint ötven napja elkövetett bűncselekmény helyszínétől héromezer kilométerre, amikor a hatóságok érte mentek. A férfi a pullmani egyetemre kriminológiai szakának hallgatója, mely alig negyedórányi autóútra található a gyilkosság helyszínétől. A NewsNation értesülése szerint

Az NBC News szerint a rendőrök a háznál megtalálták azt a fehér Hyundai Elantrát, amit hetek óta kerestek a gyilkossággal összefüggésben.

A négy egyetemi hallgatóval feltehetően álmában végzett a gyilkos egy hosszú pengéjű késsel még november 13-án. Az áldozatok közül a 21 éves Madison Mogen és Kaylee Goncalves, valamint a 20 éves Xana Kernodle szobatársak voltak, míg a 20 éves Ethan Chapin Kernodle barátja volt. A holttesteken szexuális bűncselekményre utaló jeleket nem találtak a rendőrök, de olyan nyomokat igen, melyek a gyilkossal történt küzdelemre utaltak.

Kohberger idén májusban diplomázott a pennsylvaniai DeSales Egyetem kriminológia szakán. Diplomamunkájához arról gyűjtött anyagot a közösségi média segítségével is, „az érzelmek és pszichológiai tulajdonságok hogyan befolyásolják a döntéshozatalt bűncselekmény elkövetésekor”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!