Az egyik lánnyal próbált meg kapcsolatba lépni a 28 éves férfi, választ viszont nem kapott.


Két héttel a brutális négyes gyilkosság elkövetése előtt Bryan Kohberger többször is üzent az egyik áldozatának az Instagramon - tudta meg a People magazin.

Ahogy azt mi is megírtuk a 28 éves Bryan Kohberger november 13-án négy diákot ölt meg Idahóban: Kaylee Goncalvest, Madison Mogent és Xana Kernodle-t, valamint Kernodle barátját, Ethan Chapint. Kohberger érzelmek nélkül vette tudomásul, amikor a rendőrök őrizetbe vették december 30-án, csak annyit kérdezett, hogy másokat is letartóztattak-e az ügyben.

Azóta kiderült, hogy a férfi már hetekkel korábban elkezdte megfigyelni későbbi áldozatait, ez a telefonos helymeghatározási adatok alapján derült ki.

A legfrissebb információk alapján megpróbált interakcióba is lépni az egyik lánnyal. A People-nek nyilatkozó rendőrségi forrás szerint

Azt továbbra sem tudni, a lány miért nem válaszolt, az is lehet, hogy egyszerűen nem vette észre. Az ismeretlenektől érkező üzenetek ugyanis egy külön mappába kerülnek, de erről a felhasználó értesítést kap.

Az nem derült még ki, hogy pontosan milyen kapcsolat lehetett Kohberger és az áldozatok között, illetve hogy miért követte el a gyilkosságokat. Az eddigi információk alapján annyi volt a közös pont, hogy követte Mogent, Gonclavest és Kernodle-t az Instagramon, de nyilvánosan nem látták egyikükkel sem.

- mondta a rendőrségi forrás a lapnak.

Kohberger még nem tett vallomást, a következő bírósági meghallgatása június 26-án lesz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!