Ahogy korábban mi is megírtuk: titokban készített szexvideót hoztak nyilvánosságra Budaörs független polgármesteréről. Wittinghoff Tamás az RTL Híradónak azt mondta, ő a családjával szemben követett el bűnt, velük ezt megbeszélte, és ők továbbra is mellette állnak.

Az Index azt írja: polgármester a rendszerváltás utáni magyar politika legmocskosabb történetének tartja a róla készült szexvideó publikálását és elmondta, hogy neki masszőrként ajánlották a nőt.

"Ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt.

Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra" – mesélte a polgármester, és hozzátette: tudja, hogy hibát követett el, de megkönnyebbült, mert tovább már nem zsarolható a felvétellel.

A politikus korábban elmondta: törvénysértéssel vádolja azokat, akik rögzítették és nyilvánosságra hozták a felvételt, ezért feljelentést tesz.