A 36 éves Mark Cavendish nyerte a Tour de France negyedik szakaszát.

A brit kerékpáros Sam Bennett térdsérülése miatt az utolsó pillanatban került be a Deceuninck - Quick-Step keretébe, a keddi verseny sprintbefutójánál azonban egy pillanatig nem látszott rajta a kor, vagy bármi bizonytalanság. Cavendish pályafutása 31. szakaszgyőzelmét aratta, amivel már csak háromra van a belga rekorder Merckx mögött.

Cav wins Tour de France stage 4. pic.twitter.com/RYNKgGwu2P

- daniel mcmahon (@cyclingreporter) June 29, 2021

Mark Cavendish egyébként 2016 óta először nyert szakaszt és annyira magával ragadták az érzelmek, hogy a szemét eltakarva ünnepelte könnyek között a sikerét.

Mark Cavendish, take a bow ????‍♂️ #TDF2021 pic.twitter.com/baj7LpOeSU

- GoldenAxeMark (@DevaVictrix08) June 29, 2021

Cavendish mögött Nacer Bouhanni és Jasper Philipsen végzett azonos idővel, az összetett élén nem változott a helyzet, a holland Mathieu van der Poel továbbra is őrzi a sárga trikót.

4. szakasz, Redon-Fougeres, 150,5 km

1. Mark Cavendish (brit, Deceuninck - Quick-Step) 3:20:17 óra
2. Nacer Bouhanni (francia, Arkea-Samsic) azonos idővel
3. Jasper Philipsen (belga, Alpecin-Fenix) a. i.

Az összetett élcsoportja:
1. Mathieu van der Poel (holland, Alpecin-Fenix) 16:19:10 óra
2. Julian Alaphilippe (francia, Deceuninck - Quick-Step) 8 másodperc hátrány
3. Richard Carapaz (ecuadori, Ineos Grenadiers) 31 mp h.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!