Sydney van den Bosch új szerelme az édesapja miatti gyászban is a modell támasza volt.


Nemrég még arról adtunk hírt, hogy túlvan válásán a Szerencsekerék háziasszonyaként ismertté vált Sydney van den Bosch. A modell 5 év házasság után békében vált el férjétől, Egerszegi Tamás labdarúgótól.

Miközben a sportoló már eredményesen kereste a vigasztalódást más oldalán, úgy tűnt, Sydney egy ideig inkább magára koncentrál. A jelek szerint azonban ennek a korszaknak is vége.

Korábban úgy fogalmazott: „Én még mindig hiszek a házasságban és abban, hogy mindenkinek van egy párja, aki igazán illik hozzá. Úgyhogy nyitottan állok a szerelemhez.” Úgy tűnik, ezt komolyan is gondolta.

A hírek szerint már meg is találta a boldogságot egy sármos teniszedző személyében. A fiatalember korábban a Budai Tenisz Centrum egyik vezetője is volt. Az egykori szépségkirálynő a Blikknek elismerte, valóban új párja van.

„Valóban van egy férfi az életemben, aki az utóbbi idők családi nehézségei alatt is végig a támaszom volt, és ezáltal is egyre közelebb került hozzám. A magánéletembe azonban eddig is csak ritkán engedtem be a nyilvánosságot, jelen szakaszában egyelőre erről sem szeretnék többet nyilatkozni. Annyit viszont elárulhatok, hogy a borús hónapok után ismét boldogságot hozott a mindennapjaimba” – nyilatkozott a lapnak Sydney van den Bosch.

Információk szerint kettejük kapcsolatát egy családi tragédia csak tovább erősítette. A Blikknek egy ismerős elmondta:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!