A Wall Street farkasának ágyjelenete után az ausztrál színésznő farpofái közül került elő DiCaprio elektromos cigarettája.


Kínos történetet árult el MArgot Robbie A Wall Street farkasa 2015-ös forgatásáról, írja a LADbible. Az ausztrál színésznő a filmben a DiCaprio által alakított Jordan Belfort második feleségét személyesítette meg. A párnak volt egy híres ágyjelente is, melynek végén kisebb pánik tört ki a forgatáson.

DiCaprio akkoriban mindenhova magával vitte elektromos cigarettáját, nem volt kivétel ez alól a szexjelenet forgatása sem. A munka idejére az egyik párna alá rejtette az az eszközt, amit utána sehol sem találtak.

Robbie néhány évvel ezelőtt a Porter magazinnak azt mondta, hogy a jelent forgatása eleve kellemetlen volt, amiből a nézők valószínűleg semmit sem érzékelnek. Ugyanakkor érdemes belegondolni abba, hogy a két színészekkel együtt az aprócska hálószobában mintegy harminc fős stáb zsúfolódott össze a 17 órás felvétel ideje alatt. Mindeközben Robbie testét alig fedte valami, amitől nagyon zavarban érezte magát, de az érzést a munka miatt el kellet fojtania.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!