A javában is zajló cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutatták be Quentin Tarantino új, Volt egyszer egy Hollywood című filmjét. Kedden tartották a film sajtókonferenciáját, melyen a rendező mellett a film főszereplői, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie is részt vett. Utóbbi filmbeli szerepe kapcsán érte némi kritika az alkotást. Az egyik újságíró szerint a (Charles Manson által később meggyilkot Roman Polanski feleségét), Sharon Tate-et alakító Robbie igencsak kevés szöveget kapott.

Tarantino még mindig brutálisan meglepő

Megnéztük a Leonardo DiCaprio és Brad Pitt főszereplésével készült Volt egyszer egy... Hollywoodot. Kritika.

Tarantino elég velősen ("Visszautasítom a feltételezésedet"), reagált a kérdésre, Margot Robbie ennél finomabban és hosszabban válaszolt azonban. Szerinte karaktere tragédiája az ártatlanság elvesztése volt, melyhez nincs szükség szövegre.

"Azt gondolom, sok időm volt felfedezni ezt a karaktert dialógusok nélkül is. Ritkán van arra időm, hogy egy karakter szerepében ennyi időt tölthetek egyedül" - mondta.

Quentin Tarantino snapped at a female reporter from The New York Times who asked why Margot Robbie wasn't given more to say or do in his latest film "Once Upon a Time in Hollywood" https://t.co/xACQXjyBu8 pic.twitter.com/5GraEtaSyw

- Variety (@Variety) May 22, 2019

Kiemelt kép: DAVE BEDROSIAN / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!