A jövő hét végére már nemigen fog nulla fok alá hűlni a hőmérséklet éjszaka sem.


Kedden sok napsütésre számíthatunk az ország nagy részén, de keleten, északkeleten időnként felhők zavarhatják a napsütést. Csapadék nem várható. Keleten és északnyugaton többfelé élénk lehet az északias szél. A hajnal ismét fagyos lesz, a fagyzugokban akár -15 fok köré is lehűlhet a levegő. Kora délután -1 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán is sok napsütés várható, csupán eleinte nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, és délnyugaton a hó is szállingózhat. Később csapadék már sehol sem várható. Többfelé megélénkül a keleti-északkeleti szél. A fagyos hajnalt követően napközben a csúcshőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Csütörtökön országszerte derült, napos idő várható, felhő sem lesz az égen. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. A hajnal ismét erősen fagyos lesz, délután 1-6 fokra számíthatunk.

Pénteken is napos idő várható, de már többfelé megélénkülhet a nyugati, északnyugati szél. Kissé tovább enyhül az idő, csúcshőmérséklet ezen a napon 3 és 7 fok között alakul. Hétvégén egy hidegfront súrolhat bennünket, de lényeges változás nem valószínű.

Nappal egészen 10 fokig megy fel a hőmérséklet a következő hét végére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!