Jessica Chastaint és Bryce Dallas Howardot az évek során számtalan összekeverték már egymással, hála annak, hogy mindketten vörösek, nagyon világos a bőrül, és mindkettő színésznő. Sőt, ez még azelőtt kezdődött, mielőtt mindketten ismertek lettek volna, mondta el utóbbi Graham Norton talkshow-jában.


Nagyon hízelgő számomra, hogy összekevernek. Furcsa, mert ez még azelőtt elkezdődött, hogy hiresek lettünk volna. Én a New York University-re jártam, ő pedig a Julliardra, és rengeteget jártunk közös helyekre, Starbucks-ba, meg hasonló helyekre, az emberek meg meg voltak győződve, hogy mi ketten ugyanaz az ember vagyunk.

Nos, Chastain elmesélt most egy sztorit az Associated Press-nek, ami alapján még Bryce Dallas Howard filmrendező apja, Ron Howard is képes összekeverni kettejüket, írja a DailyMail.

Azt hiszem egy Apple Store-ban voltam és Ron Howard is ott volt, és emlékszem, hogy elsétáltam mellette és rájöttem, hogy jaj, az Ron Howard. Aztán meg a barátom, aki velem volt, elmesélte, hogy ő meg odafordult utána a mellette levő emberhez és azt mondta: azt hiszem láttam az imént Bryce-t.

A két színésznő egyébként szerepelt közös filmben is, méghozzá A segítségben, szóval aki rendszeresen összekeveri őket, annak egy zavaros élmény lehetett az a film.

Kiemelt kép: Alexandra Wyman/Getty Images, kate spade new york


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!