Először mutatta meg a nyilvánosságnak a lakását az énekes. Az is kiderült, hogy ismerte meg Marics Petit és Valkusz Milánt.


Először mutatta meg nyilvánosságnak az otthonát Manuel, aki most beengedte a Fókusz stábját a lakásába. Az énekesnek értékes cipőgyűjteménye van, az emlékfalán pedig ott van Marics Peti bankkártyája is.

Manuel lakását egy bengáli cica, Jungle „őrzi”, aki féléve került az énekeshez, és a jövőben majd egy kutya is társulhat mellé. A zenész elárulta, hogy

Ezek között van egy róla készült festmény is, amit mindenképpen szeretne majd kitenni a falára.

Manuel most a Voice egyik mentoraként keresi a tehetségeket, de úgy tűnik ez eddig sem állt tőle távol. Az ajándékok mellett ugyanis sokan küldenek neki dalszövegeket, demókat is, és mint kiderült: így ismerte meg Marics Petit és Valkusz Milánt is.

- idézte fel az énekes.

A lakásában helyet kapott egy különleges emlékfal is, amire ki van tűzve Marics egy korábbi, már lejárt bankkártyája is. Manuel azonban arra már nem emlékezett, hogy ez hogyan került hozzá pontosan, szerinte egyszerűen csak elhozta a lakásukból.

Manuel a stábnak megmutatta a cipőgyűjteményét is, ami elfoglalja az előszobáját. Ezek között

„Rászoktam sajnos arra, hogy mindig mikor kiutazok valahova, akkor keresek egy dizájner boltot, és veszek magamnak egy cipőt” - vallotta be az énekes.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!