A rapper nem érti, új, rendszerkritikus számával kapcsolatban miért vádolják kormányközeliséggel.


Több cikkben foglalkoztunk már vele, hogy nagyon nagyot szól a közösségi oldalakon Majka legújabb száma, és főleg az arra adott reakciók. A magyar közélet visszásságait meglehetősen erős szavakkal ekéző Azt beszélik című slégert sokan nagyon bátor kiállásnak tekintik, mások szerint viszont a kormányközeli TV2-nél dolgozó rappertől nem hiteles a kritika.

A zenésznek – sok kommentelő mellett – "beszólt" többek között Jakab Péter és – már-már menetrendszerűen – Lakatos Márk is.

Természetesen nem sokat kellett válni az ózdi rapper válaszára sem. Majka Facebook-bejegyzésében erős értetlenkedésének adott hangot. Leginkább azon akadt ki, hogy ő a NER kegyeltje lenne.

– teszi fel értetlenkedve a kérdést a sztár. Majka hosszabban is visszaszól Jakab Péternek: „Jakab Pétert az sem zavarja, hogy annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek. [...] Képzeljük el, hogy milyen beszélgetések zajlanak privátban ezek között az emberek között, ha a nyilvánosság előtt is ilyen mondatok hagyják el a szájukat. És ezek után Jakab Péter kér meg engem arra, hogy válogassam meg a barátaimat… agyrém…”

– fakadt ki, aki szerint az sem normális, hogy TV2-s szerepléséért kritizálják. Mint mondja, Mészáros Lőrinc többszáz cégénél több tízezren dolgoznak, nem valószínű, hogy mindenki fideszes lenne közülük.

„Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, a kaszinó dealerének a zsetonokat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen a gyakorlatban ezt vajon, hogy lehetne megvalósítani? 17 éve dolgozom a TV2nek. Volt egy pár tulajdonosa azóta. Sosem volt semmilyen beszélgetésem senkivel arról, mit avagy kit kelljen képviselnem” – véli erről a rapper.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!