Griffin Emerson fuldoklása két másik gyereknek tűnt fel, ők húzták ki a medence aljáról a már nem lélegző kisfiút. A felnőttek simán elmentek mellette.


Kis híján belefulladt egy michigani szálloda medencéjébe egy 7 éves kisfiú, írja a The Sun. A majdnem egy percig víz alatt lévő Griffin Emerson két másik gyerek helyzetfelismerésének köszönheti csak az életét.

A hotel biztonsági kameráinak felvételei alapján az látszik, hogy a kisfiú játék közben leveszi a karúszóit, majd a medence mélyebb része felé evickél. Itt azonban csak nagy nehezen tudja a fejét a víz felett tartani, végül azonban teljesen elsüllyed. Eközben hiába veszik körül többen is, senkinek nem tűnik fel, hogy a gyerek az életéért küzd, és közel egy percet a víz alatt tölt, mire megérkezik a segítség.

A fuldokló gyereket végül két másik kisfiú cibálta ki a medence aljáról, akiknek feltűnt, hogy valami nincs rendben. A 8 és 12 éves testvéreknek már akkor gyanús volt Griffin, amikor még csak levegőért kapkodott, de valahogy a felszínen tartotta magát.

A beszámolók szerint a partra húzott kisfiú már nem lélegzett, ezért újra kellett éleszteni. A kórházban 36 órán keresztül megfigyelték, mielőtt hazaengedték volna. A majdnem tragédiával végződött pancsolásról készült videót itt lehet megnézni:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!