Még a brit férfit is sokkolta, hogy sikerült elvinnie a fődíjat, mert nem hitte volna, hogy eljut az utolsó kérdésig.


Közel egy évig titokban tudta tartani egy fiatal brit férfi, hogy 100 ezer fontot (42 millió forint) nyert egy tévés kvízjátékban - számolt be róla a Daily Mail.

Daniel O'Halloran az ITV csatorna The 1% Club című műsorában szerepelt, amely egy IQ-alapú játék, a kérdéseket józan paraszti ésszel és logikával lehet megfejteni. A főnyeremény 100 ezer font.

Bár hatalmas volt az öröme, úgy döntött, nem osztja meg a jó hírt a családjával, hadd lepődjenek meg, amikor látják a tévében. A vele készült részt ugyanis még tavaly júliusban vették fel, adásba viszont április 29-én került. Egyedül egy szerette tudott a titokról: a nagymamája, aki szerencsére nem szólta el magát az eltelt háromnegyed év alatt. Pedig ez Danielnek sem volt könnyű, számos alkalom akadt, amikor majdnem kibukott belőle, főleg amikor a show-ról kérdezték a rokonai.

Most a Daily Maillel osztotta meg, hogyan reagált a családja, amikor a tévéből tudták meg, hogy milliomos lett:

Bár a családja elől titkolta a sikerét, néhány közeli barátjának elmesélte, akik hasonlóan reagáltak. A fiatal férfi nem csodálkozott ezen, hiszen őt is sokkolta, hogy ilyen jól szerepelt a műsorban.

- mondta.

Azt is elárulta, hogy még egy pennyt se látott a nyereményéből, azt majd most, a hónap végén fogja megkapni. Az elmúlt közel egy év alatt pedig volt ideje kitalálni, hogy mire költse ezt a sok pénzt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!