Magyar a napokban arról beszélt, nem tartja kizártnak, hogy valamikor politikai pályára lépjen. Most úgy tűnik, szeretné megtenni az első nagy lépést.


Találkozzunk március 15-én délután Budapesten és mondjuk el, mit kíván a magyar nemzet! – írja legfrissebb Facebook-posztjában Magyar Péter. Varga Judit volt férje az elmúlt hetekben többször is nyíltan beszélt a NER és a kormány működéséről, nem kevés kritikát megfogalmazva a Fidesz vezetői felé.

Csütörtökön egy „Talpra, magyar!” felkiáltással kezdődő posztban jelentette be, hogy „új erőt” hoz létre, vagyis pártot alapít. „Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni. Itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot. Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot!” – írta.

Úgy tűnik, Magyar Péter szeretné megtenni az első nagy lépést és a Facebook-oldalán jelezte, hogy valamire készül. A posztot rövid időn belül csaknem 5 ezren lájkolták és több százan írták oda kommentben, hogy ott lesznek március 15-én délután a megmozduláson.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!