Magyar szerint az interjúval „az aljas rogáni propagandának az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”


Reagált Magyar Péter a Hajdú Péter-féle Varga Judit interjúra. Azt írja, nem akarta megnézni, de végül mégis megtette. Ma reggel válaszolt is rá a Facebook-oldalán:

"Rengetegen kérdezték, hogy megnéztem-e a videót és sokan kérték, hogy reagáljak az ott elhangzott vádakra.

Nem szerettem volna megnézni, mert lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda. Végül mégis megtettem és hol könnyeztem, hol összeszorult a szívem.

Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!