Halálra gázoltak egy 42 éves asszonyt Budapesten, amikor a piros lámpa ellenére is megpróbált átkelni a zebrán. A többgyermekes édesapa a közösségi oldalán kért segítséget ahhoz, hogy eltudja temetni a feleségét.


Három gyerekkel maradtam egyedül, akik 11, 5, és 3 évesek. Eddig sem éltünk fényesen, de legalább boldogok voltunk, amíg ő az életünk része volt. Most viszont elment és nincs többé. Borzasztó, és még borzasztóbb helyzetbe kerültem. A feleségem nem tudom eltemetni, mert nincs rá pénzünk. Azt szeretném kérni, hogy aki tette, és elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni

- írta az albérletben élő János.

A férfi a posztja után nyilatkozott az ATV-nek. Mint mondta, nem érti hogyan tud együtt élni a sofőr a történtek emlékével.

Én tényleg azt gondoltam, hogy őt ugyanannyira bántja az egész, mint engem. Hogy ezzel kel, fekszik, s ez benne is ugyanolyan mély nyomokat hagyott, mint bennem, de nem. Tegnap este legkisebb gyerekem megkérdezte, hogy anya mikor jön. Próbálom nekik azt mondani, hogy anya már egy csillag és fentről nézi őket.

- mondta a háromgyermekes apuka.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!