A független országgyűlési képviselő ma hosszú bejegyzésben írt Magyar Péterről és a túlárazott Diákhitel szerződésekről. Erre reagált kommentben a Tisza Párt elnöke. Hadházy szintén kommentben válaszolt.


Kommentcsörtébe keveredett Magyar Péter és Hadházy Ákos a Facebookon.

Mint arról korábban írtunk, Hadházy ma hosszú bejegyzésben írt Magyar Péterről és a túlárazott Diákhitel szerződésekről. A képviselő Magyar Pétert az ellenzék fontos tagjának tartja, nincs kétsége afelől, hogy le akarja győzni a Fideszt.

Azt is leírta, hogy támogatja Magyar Pétert, de a Tisza Párttól távol tartja magát.

Hadházy posztja alatt elég hamar kommentelt a Tisza Párt elnöke.

Nem tudom, milyen online martketing cégről beszél, amely egyengeti a TISZA Párt tevékenységét. Én nem dolgozom olyan céggel jelenleg, amely a Diákhitelnél tendert nyert. A sejtetés és más felesleges besározása káros dolog, főleg, ha egy konkurens ellenzéki pártról van szó, amely szemben önökkel 14 év után először valóban képes legyőzni a maffia kormányt és nem csak arról beszél (mint például ön), hogy ilyen szabályok mellett mit miért nem lehet.

Ön is pontosan tudja továbbá, hogy 2021-ben Rogánék rám küldték a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, hogy sarokba szorítsanak a válásunkkor. Hónapokig vizsgálódtak, hátha találnak valami szabálytalanságot. Nem jártak sikerrel."

- írta Magyar Péter a hozzászólásában. Minderre kommentben válaszolt Hadházy Ákos. Ezt írta:

A „konkurens párt” kifejezést sajnos nem tudom értelmezni, miután nekem jelenleg nincsen pártom. Emlékeztetném ugyanakkor arra, hogy az Ön közelmúltbéli sikerei nem önmagukban állnak, hanem jelentős részben arra a munkára épülnek, amit én és még sokan mások elvégeztünk, hogy bemutattuk a rendszer gátlástalanságát és a NER szereplőinek mértéktelen harácsolását. Őszintén sajnálom, ha Ön méltánytalannak tartja ezeknek az ügyeknek a felemlegetését, én nem tehetek mást. Végezetül természetesen fenntartom, amit írtam: ha Ön mer és tud tömegeket mozgósítani a propaganda ellen, a fair játékszabályokért, én ott leszek!

- áll Hadházy Ákos kommentjében.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!