Ez ma a beszólások napja a magyar politikában. Magyar a Vitézynek üzenő Szentkirályinak üzent, aki egy Karácsony Gergelyről szóló üzenettel támadt.


Magyar Péter keményen beleszállt a Szentkirályi Alexandrába, a Fidesz visszalépett főpolgásrmester-jelöltjébe. A kormánypárti politikus korábban éppen annak a Vitézy Dávidnak üzent, akinek a javára két nappal az önkormányzati választás előtt visszalépett. Azt kérte a várospolitikustól, hogy legyen tekintettel a Fidesz szavazóira, akiknek segítségével megnyerte a választást, és – ahogy fogalmazott – ne menjen bele a „Karácsony-Magyar Péter paktumba”.

A Tisza Párt elnöke a Facebookon reagált: szerinte a történet másról szól. Mint írta, Szentkirályi a főpolgármesteri kampány alatt 500 millió forint adófizetői pénzt „szórt el”, és inkább a kaszinókban kellene próbálkoznia a tétjeivel.

– írta Magyar egy szerdai Facebook-posztban, utalva arra, hogy szerinte Szentkirályi két hónapos nyaralásról visszatérve ismét belevetette magát a budapesti politikai életbe.

Magyar nem hagyta szó nélkül Szentkirályi vádaskodását a „Karácsony–Magyar paktumról” sem, amit a kormánypárti politikus bedobott a közbeszédbe, miközben szerinte Szentkirályi saját propagandamédiája azzal van elfoglalva, hogy ő zsarolja Karácsonyt. Magyar úgy látja, hogy Szentkirályi most már politikai tanácsadóként próbál érvényesülni, ha már a főpolgármesteri székből kiszorult, és most Vitézy Dávidot látja el „kéretlen tanácsokkal”.

– zárta sorait a TISZA Párt vezetője.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!