Magyar köszönetet mondott az 1,34 millió szavazatért. Átfogó programot ígérve bejelentette, a politikai közösség építésére koncentrálnak, hogy a következő választásokon Orbán Viktor kihívói legyenek.


„Köszönöm, hogy mellém álltatok, köszönöm, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogattatok” – írta Magyar Péter követőinek a választások másnapján. A TISZA Párt alelnöke szerint hatalmas eredmény, hogy az alig két hónapos párt több mint 1,34 millió szavazatot kapott.

Magyar szerint a TISZA Párt az egyetlen valódi ellenzéki erővé vált, amely „kihívója lehet és lesz Orbán Viktor hatalmi gépezetének” a következő választáson. Mint írta, a párt jövőbeli tervei között szerepel egy átfogó, a magyar emberek érdekeit szolgáló szakmai program összeállítása.

A TISZA Párt keddtől Magyar szerint új cél felé fordul: „holnaptól megkezdjük a TISZA Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését” – fogalmazott. Hozzátette, bebizonyították, hogy „rövid távon jók akadályfutásban”, de most jön csak a „maratoni táv”:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!