Hadházy Ákosnak a róla is szóló interjúját kommentálta Magyar Péter, és most először említette meg, hogy konkrétan ki hallható a hangfelvételein. Varga Judit ezek szerint megszólal bennük.


Miután Hadházy Ákos a Telexnek nyilatkozva kritizálta Magyar Pétert, Magyar egy Facebook-kommentben válaszolt a független képviselőnek. Hétfőn ezt kommentelte a cikk alá:

Magyar valamelyest mellé lőtt a kommentjével, Hadházy ugyanis éppen arról beszélt az interjúban, hogy szerinte nincsen demokrácia. A képviselő szerint egy hibrid rezsimet kell leváltani egy általa hibrid forradalomnak nevezett folyamattal, melnyek feltétele, hogy tömegek mozduljanak meg. Magyarról azt mondta Hadházy, hogy nem tartja helyes stratégiának, „hogy valaki letűz egy zászlót, és azt várja, mindenki menjen utána”. A képviselő megjegyezte azt is, hogy szerinte aki úgy szakít a NER-rel, hogy eddig komoly fizetést kapott, annak semmiképp sem javasolná, hogy ő akarja vezetni az ellenzéket.

Magyar arra is utalt, hogy volt feleségétől, a korábbi igazságügyi minisztertől készülhet kiszivárogtatni valamit kedden. Kommentjét ugyanis ezzel folytatta:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!