Beszédet mond a Várkert Bazár előtti tüntetésen a TISZA Párt vezetője, majd bemegy a vitára, aminek a végeztével visszamegy a hívei közé. Közben ezer fagyit is szétosztanak a tüntetők közt.


Magyar Péter tüntetést hirdetett a Várkert Bazár elé az állami média által szervezett tévévita előtt. Hatra hirdette meg a gyülekezőt, 18.45-kor mond beszédet a híveinek, ami után bemegy a vitára, amit ő Móniaa-show-nak nevez. Ha véget ér a vita, újból kimegy a tömeghez, bár az már erősen tíz óra felé lesz majd. A vita elvileg nyolckor kezdődik.

Büszke vagyok arra, hogy alig egy hónap alatt a TISZA Párt egy olyan közösséggé vált, amely ki tudta kényszeríteni a ma esti "vitát". Ott leszek és el fogom mondani, hogy a magyar embereknek elege van a hazugságokból, az ipari mértékű korrupcióból, a vidéki Magyarország tönkretételéből. A magyar emberek nevében válaszokat fogok követelni arra a kérdésre, hogy Orbán és Gyurcsány hogy tette hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává, miközben 40 ezer milliárd forint érkezett hozzánk az Unióból.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!