Jó híre van az RTL Magyarországnak azok számára, akik épp egy Barátok közt-maratonban gondolkodnak: júniustól a kezdetektől vetítik a sorozatot, amely tavaly júliusban 23 év után ért véget. Az RTL Goldon emellett több régi, ikonikusnak számító műsor is visszatér eddig nem látott részekkel: a Mónika Show és a Balázs Show is újra képernyőre kerül - jelentette be az RTL Magyarország.


Június elsejétől új műsorstruktúrával erősít az RTL Gold: minden hétköznap 14 órától a Balázs Show érkezik dupla részekkel, amit 16 órától a Mónika Show szintén dupla részei, majd 18 órától az Anikó Show követ. 19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot követően lehet ismét a képernyőn nézni Berényi Mikiéket 20 órás kezdéssel, ráadásul egyből négy epizód is műsorba kerül a Barátok köztből. A kétórás maraton után 22 órától a Perzselő szenvedélyek című török szappanoperát adják le, majd 23 órától egy újabb régi motoros kerül műsorba, méghozzá a Győzike Show.

Szombatonként 19 órától a Nádai Anikó által vezetett Házasodna a gazda társkereső realityt vetítik, míg vasárnaponként a Csillag születik című showműsor érkezik az RTL Magyarország csatornájára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!