Szentkirályi Alexandra egy Vitézy-Karácsony-Magyar-Kutyapárt szivárványkoalícióról beszélt, amit a Tisza Párt elnöke agyszüleménynek nevezett. Sőt, szerinte pont a Fidesz és Karácsony Gergely dicsérik egymást napok óta oda-vissza.


A kormány titokban egyeztet a fővárossal a budapesti olimpiai pályázatról - írta Magyar Péter kedd esti Facebook-bejegyzésében. A Tisza Párt elnöke Hadházy Ákost, Szentkirályi Alexandrát és Menczert Tamást is kiosztotta a posztban.

Magyar szerint van annak egy diszkrét bája, amikor „Menczer Tamás volt külügyi államtitkár, az állampárt bukott kommunikációs igazgatója, aki nyakig benne volt a 300 milliárdos kínai lélegeztető gép mutyiban”, számon kér rajta olyan szabályos diákhiteles szerződéseket, amelyekkel kapcsolatban a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal sem tudott törvénytelenséget megállapítani.

Természetesen pontosan tudom, milyen politikai célok húzódnak meg a háttérben és erről tájékoztatni is fogok rövidesen mindenkit” - tért rá a Tisza Párt elnöke az ellenzéki képviselővel folytatott nyilvános vitájára. Magyar addig is reméli, hogy „Hadházy képviselő úr élvezi a kormánypropagandában elnyert hirtelen jött népszerűséget”.

Végül újabb agyszüleménynek nevezte Szentkirályi Alexandra kijelentését egy Vitézy-Karácsony-Magyar-Kutyapárt szivárványkoalícióról.

- tette hozzá a Tisza Párt elnöke.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!