A pár barátságban, a legnagyobb békében döntött a válás mellett, és óriási hangsúlyt fektetnek a családra, így igyekeznek a lehető legzökkenőmentesebben bonyolítani a dolgokat.


Az Oscar-díjas színésznő, aki szerdán töltötte be 47. életévét, és 52 éves, magyar származású férje, Jim Toth közös közleményben jelentették be pénteken, hogy házasságuk véget ért, mindezt napokkal a vasárnap esedékes 12 éves házassági évfordulójuk előtt.

„Van néhány személyes hírünk, amit szeretnénk megosztani.” - kezdték a közleményt.

„Ezek a dolgok soha nem könnyűek, és nagyon személyesek. Nagyra értékeljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a családunk magánéletét.”

A People egyik forrása szerint a pár barátságban, a legnagyobb békében döntött a válás mellett, és óriási hangsúlyt fektetnek a családra, így igyekeznek a lehető legzökkenőmentesebben bonyolítani a dolgokat.

A pár 2010 decemberében hozta nyilvánosságra eljegyzésüket, majd nem sokkal később, 2011 márciusában össze is házasodtak. Egy közös gyermekük született, Tennessee James, aki most 10 éves, de Reese előző házasságából már született két gyermeke, Ava és Deacon, akiket szintén együtt neveltek.

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!