Múlt héten Rónai Egónnak kellett beugrania helyette, mert nem ért oda időben a felvételre. A csatorna szerint nem ez volt az első alkalom, hogy elkésett, a legdurvább büntetés azonban most megúszta.


Lezárult a vizsgálat az ATV-nél Gajdos Tamás ügyében, a legdurvább büntetést most megúszta a műsorvezető.

Múlt hét szerdán Rónai Egon vezette le a csatorna Híradóját, mivel Gajdos Tamás nem jelent meg időben a stúdióban. A műsorvezető később azt mondta, hogy lerobbant az autójával, és körülbelül fél órával az adás előtt jelezte is a hírigazgatónak, hogy nem fog időben odaérni a felvételre.

A vizsgálat a napokban le is zárult.

A Média1-nek eljutatott közleményében az ATV azt írta, hogy Gajdos az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére.

„Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot. A Híradó a csatorna egyik legfontosabb műsora, ahol különösen fontos a megbízhatóság és a hitelesség.

- írták. A műsorvezető ezt tudomásul vette és elfogadta a csatorna vezetésének döntését.

A Média1 cikkében emlékeztet, hogy 2013-ban a csatorna már szerződést bontott egy hasonló eset után Gajdossal, amikor egy Híradó rövidebb is lett a szokásosnál, mivel a műsorvezető elkésett és már nem volt ideje átolvasni a riportokhoz tartozó felkonfokat. Végül 2016-ban visszavették, azóta a Start és a Híradó műsorvezetője.

(Forrás: Média1)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!