A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki több nővel is erőszakoskodott a múlt héten Budapesten.


R. András szeptember 13-án délelőtt egy VI. kerületi társasház bejáratáig követett egy nőt, akit a kapualjban fogdosni kezdett. A nő rákiabált, ezért a férfi elfutott a helyszínről. Ezt követően nem sokkal egy VII. kerületi lépcsőházba rángatott be egy másik nőt, akit ugyancsak megpróbált szexuálisan bántalmazni.

A kiérkező járőröknek az egyik megtámadott nő elmondta, hogy éppen a kaputelefonon csengetett be, amikor egy férfi hátulról átkarolta, befogta a száját és az éppen kinyíló ajtón berángatta a lépcsőházába. A férfi ezt követően a nőt a földre rántotta, többször megütötte és ott erőszakoskodni próbált vele. A nőnek sikerült kiszabadulnia a férfi fogásából és felszaladt az emeletre, ahol segítséget kért.

R. András felfüggesztett szabadságvesztés alatt támadt az áldozataira. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint a bizonyítási eljárás veszélyeztetése miatt letartóztatta a büntetett előéletű férfit.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!