Kissé túlcsordult a hangulat abban a belfasti luxusapartmanban, ahol közel 40.000 fontos kárt okoztak egy házibuli hevében - olvashatjuk a Daily Mail oldalán.

Egy 16 éves lány minden vágya volt, hogy bulit tarthasson az említett lakásban, édesanyja pedig úgy döntött, meglepi őt, és kifizeti a lakosztályt egy éjszakára.

A tinédzser olyannyira felbuzdult az ajándéktól, hogy Snapchaten hívta meg ismerőseit a fergeteges partira. Nos, az este valóban emlékezetesre sikerült: a fiatalok kalapáccsal verték szét a lakást, ezzel közel 15 millió forintnyi kárt okozva a tulajdonosnak.

Mint kiderült, a lakásban több mint 40 fiatal tombolt, holott a booking.com kiírása szerint nem engedélyezett a bulizás az ingatlanban. A lakás tulajdonosa, William a Belfast Telegraph-nak nyilatkozott a történtek kapcsán: az eset ideje alatt egy másik városban tartózkodott, ám mihelyst meghallotta, mi történt, hazautazott.

Elmondása szerint a vandálok kalapácsokkal törték át a falat a konyha és a hall között, bezúzták az ablakokat és az ajtókat, és teljesen tönkretették a konyha és a fürdő berendezését.

Ha kíváncsi vagy a képekre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>