Ivana Knoll szerint a katari focivébé szervezése a „történelem során az eddigi legrosszabb”.


Az egykori Miss Horvátországnak a 2022-es katari világbajnokságon igazán vagány ruhában jelent meg. Ivana Knoll azután vált híressé, hogy a korábbi világbajnokságokon is megjelent a nézőtéren. Most ismét visszatért, hogy támogassa Horvátország csapatát. Az öltözékével viszont haragot váltott ki a szervező országnál.

A modell több képet is közzé tett magáról Katarban, ahogy hazája vörös-fehér kockáival mintázott ruhájában megjelent.

November 24-én egy olyan videót is közzétett, amelyen a vízparton sétál a horvát zászlót mintázó fürdőruhában.

Mivel az öltözék a több testrészt leplezetlenül mutatja be, ütközött Katar ruházati irányelveivel. E miatt pedig jónéhányan nem voltak boldogok. A katari turisztikai hivatal felszólította a világbajnokságra érkező szurkolókat, hogy tisztelniük kell a kultúrát és viseljenek megfelelő ruházatot.

Ivana Knöll (@knolldoll) által megosztott bejegyzés

Az egykori szépségkirálynőnek többen megjegyezték, hogy tisztelnie kellene a helyi kultúrát és vallást, emiatt szégyellje magát.

– számolt be róla a LadBible.

Arról is panaszkodott, hogy több barátját nem engedték be a stadionba. De nem csak ők jártak így. Rengeteg szurkolót nem engedtek be olyan mérkőzésekre, amikért már korábban fizettek, ugyanis a jegyrendszer meghibásodott. A nagy felháborodás miatt a szervezők végül mindenkit beengedtek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!