A nagycsaládos kismama és férje kétségbeesve keres kivitelezőt, mert hamarosan érkezik a közös gyerek, de csak egy szobájuk van, sem a fürdőszoba, sem a konyha nem használható.


Durva állapotokat hagyott maga után egy építési vállalkozó, aki még a pénzzel is leléptett - írja a Blikk.

A tavaly egybekelt párnak - Hippenmayer Sándornak és Júliának - júliusban születik meg a közös gyermeke. A házasságba az asszony egy, a férfi négy gyereket vitt. A család a csokkal vett egy 120 négyzetméteres házat, de most csak egy szobát tudnak használni, mert a felújítás félbemaradt. A kivitelező ugyan azt ígérte, hogy a csok és Babaváró kölcsön megelőlegezésével is belevág a munkába, de később kiderült, hogy ez csak ígéret.

"Pedig óvatosak voltunk, hiszen akkor már egy „szakember” cserben hagyott minket egy zsírosabb megbízás miatt.

Amikor visszakértük a pénzünket, közölte, eláll a szerződéstől, mert neki ezen nem lesz haszna. Azóta csak a halogatás, az üzengetés megy, hogy ő nem tolvaj, várjunk türelemmel. Várjunk? A házunk romokban, egy szobát tudunk használni. Ide jön majd egy csecsemő, ahol szétverték a fürdőszobát, ahol nincs konyha? Nem akarok mást, csak visszakapni a pénzem, s hogy végre találjak egy tisztességes mestert, aki a kifizetett munkát becsülettel elvégzi!"

- mondták el.

A lapnak a vállalkozó elismerte, hogy nála van a pénz, és tényleg nem végezte el a munkát. De szerinte 60 napja van a pénzt visszaadni, és addig még van ideje. Azt ígérte, visszajuttatja majd a pénzt, de most neki is likviditási gondjai vannak, ezért nem tud azonnal fizetni. Azt állította, hogy a nyílászárók megvannak, de azokat értékesítenie kell, hogy pénzhez jusson.

A vállalkozót végül a család feljelentette és kártérítésért perelnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!