Bryan Slaton az eset előtt egy nappal kelt ki az olyan „beteg felnőttek” ellen, akik „szexualizálják a gyerekeket”, és azt is hozzátette: mindenáron meg kell védeni az ilyen emberektől a gyerekeket.


Lemondott posztjáról Bryan Slaton texasi állami képviselő, miután kiderült, hogy leitatta és lefeküdt az egyik 19 éves beosztottjával. Az amúgy abortuszellenes politikus az eset után egy patikához vitte a lányt, ahol esemény utáni tablettát vett neki.

A beszámolók szerint

A 19 éves lány a vizsgálóbizottságnak azt mondta, hogy „rengeteget ivott”, és „nagyon szédülni kezdett”. A képviselővel valamikor hajnalban feküdt le, amikor részegsége miatt nem tudott tisztán gondolkodni. Az aktus után Slaton elvitte egy gyógyszertárba, ahol eseményutáni tablettákat vett neki, és megfélemlítette, hogy ne beszéljen az esetről.

Bryan Slaton egy nappal azelőtt nyújtotta be a lemondását, hogy a képviselőház döntött volna a kizárásáról. Az ügyben felállított vizsgálóbizottság ugyanis megállapította, hogy megsértette a képviselőház szabályzatát, amikor „illetlen munkahelyi kapcsolatot létesített” egyik beosztottjával, és szexuális zaklatást követett el, ami után megtorlással fenyegetőzött.

Azt a kérdést azonban a jelentésük nem érintette, hogy a képviselő szexuális támadást hajtott-e végre, mert indoklásuk szerint nem állt elég tény a rendelkezésükre ennek megállapítására.

Bryan Slaton harcias konzervatívként vált ismerté. Az eset előtt egy nappal kelt ki az olyan „beteg felnőttek” ellen, akik „szexualizálják a gyerekeket”, és azt is hozzátette: mindenáron meg kell védeni az ilyen emberektől a gyerekeket.

(Forrás: New York Post, rtl.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!