Az ügy magánnyomozója beszélt arról, mennyire érte meg a hírverés Julia Wendellnek.


Hatalmas vihart kavart a médiában az elmúlt időszakban egy 21 éves lengyel nő, aki azt állította, hogy ő a 2007-ben (4 évesen) eltűnt Madeleine McCann, egy leicestershire-i brit házaspár kislánya. McCann-nek egy portugáliai nyaralás során veszett nyoma. Bár sokak szerint a most felbukkant Julia Wendell csak hírnévre vágyik a médiában, és története merő kitaláció, a hatóságok már arcfelismerő szoftverrel és DNS-vizsgálattal is megpróbáltak az ügy végére járni.

Wendell legutóbb a híres amerikai tévés pszichológus, Dr. Phil műsorában is szerepelt, ahol egy vele együtt szereplő magánnyomozó azt állította, hogy a nő nem hazudik. Jóllehet a korábbi vizsgálatok eddig nem bizonyították az igazát.

Fia Johansson, aki egyszersmind médiumnak is vallja magát, elmondta, hogy neki köszönhető, hogy a rendőrség biztonságba helyezte Wendellt, akit az ügy kipattanása óta számos alkalommal megfenyegettek és online zaklatják.

Johansson a Dr. Phillel való beszélgetés után Instagramon válaszolta meg azt a kérdést, hogy mennyi pénzt kerestek Juliával az utóbbi időben a médiában való szereplésükkel – írja a Daily Star.

– állítja a magánnyomozó.

(via RTL)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!