Egyelőre semmilyen bizonyíték sem támasztja alá Julia Wendell állításait, aki a lengyel szülei szerint is hazudik. Szerinte viszont otthon mindig azt éreztették, hogy valami baj van vele, ezért kezdett el gyanakodni.


A Dr. Phil amerikai talkshow vendége volt Julia Wendell, a lengyel lány, aki azt állítja, ő Madeleine McCann. A brit kislányt közel 15 éve, 2007 májusában rabolták el, mikor családjával Portugáliában nyaraltak.

Wendell az elmúlt hetekben kezdte el azt terjeszteni a közösségi médiában, hogy ő az elrabolt lány. Dr. Philnek azt mondta, tavaly kezdett el gyanakodni, mert sok furcsaság volt a gyerekkorában.

- magyarázta.

Az is gyanús volt számára, hogy nem talált olyan fotót, amin az anyja várandósan szerepel, illetve sosem válaszolt akkor, amikor a gyerekkoráról kérdezősködött. Nem adták oda neki a születési anyakönyvi kivonatát sem, a gyerekkori orvosi kiskönyvében pedig teljesen üres az első hat oldal.

A lánnyal egy magánnyomozó is eljött a műsorba, aki szerint Julia nem hazudik.

Dr. Phil viszont szembesítette Juliát azzal, amit a szülei állítanak, miszerint a lány zavart, többször is járt pszichiátrián, és nála vannak a gyerekkori fényképei, illetve a születési anyakönyvi kivonata is. Julia viszont ragaszkodott a saját verziójához.

Az is kiderült, hogy

Julia úgy gondolja, akkor is megszakít minden kapcsolatot velük, ha kiderül, hogy ők az igazi szülei. A Scotland Yardnak is hajlandó lenne adni DNS-mintát, hogy összevethessék a McCann-szülőkével.

A teljes műsort itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!