Mercedes Stewart és Carley Gonschior két évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy bárban. A két fiatal nő első látásra egymásba szeretett és azóta elválaszthatatlanok - írja a Daily Star című brit bulvárlap.


Néhány hónappal a megismerkedésük után a lányok meghívták az anyukáikat egy közös vacsorára, hogy bejelentsék a kapcsolatukat. Az este nem várt fordulatot vett, amikor a két anya rájött, hogy rengeteg közös pont van múltjukban. Minél többet beszélgettek, annál erősebb lett a gyanújuk, hogy Carley és Mercedes apja ugyanaz a férfi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

carleygonschior (@carleygonschior) által megosztott bejegyzés

A fiatal nők úgy döntöttek, hogy tudni akarják az igazságot, ezért csináltatnak egy DNS-tesztet. Azt is elhatározták ugyanakkor, hogy amíg az eredményre várnak, nem változtatnak a kapcsolatukon.

"Rengeteg dolgot kell átgondolnunk és megemésztenünk. A megismerkedésünk óta minden napunkat együtt töltjük, a pandémia idején együtt hoztuk létre a TikTok-, és az OnlyFans-csatornánkat, melyek a megélhetésünket jelentik" - válaszolták a Daily Star kérdéseire.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

carleygonschior (@carleygonschior) által megosztott bejegyzés

Carley és Mercedes két hete küldték el elemzésre a DNS-mintáikat, melyek feldolgozásához négy-hat hétre van szükség. Míg megérkezik az eredmény, semmin sem változtatnak, de tudják, hogy aztán egy nagyon nehéz döntés vár rájuk, melynek meghozatalát nem könnyíti meg, hogy követők ezrei fejtik ki a véleményüket a helyzetükről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!