Chip Wilson nem szerette volna, hogy a Lululemon márkát olyanok viseljék, akik Coca-Colát és Pepsit isznak vagy McDonald’s-os gyorskaját zabálnak. Le kellett mondania, de még mindig hatalmas részesedést birtokol a cégből.


Az Egyesült Államokban hatalmas rajongásnak örvend a Lululemon sportruházati márka. Talán kimondottan jóganadrágjaiknak köszönhető ez a nagy siker, amivel betörtek a piacra.

A milliárdos üzletember szerint a másság támogatásával és az erőltetett elfogadással a márka elveszti irányvonalát, és egy mindent mindenkinek céggé válik.

– nyilatkozta Wilson.

Az azóta lemondott vezető, amíg pozícióban volt, nem engedte, hogy a márka US 12-es méretnél, azaz itthon 40-es/M-es méretnek megfelelő ruhadaraboknál nagyobbat áruljon.

 

Chip Wilson (@chipwilsonofficial) által megosztott bejegyzés

Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, nem szeretné, hogy a Lululemon márkát olyanok viseljék, akik Coca-Colát és Pepsit isznak vagy McDonald’s-os gyorskaját zabálnak.

Az emberekből akkor váltott ki igazán nagy felháborodást, mikor sok reklamáció érkezett a márka egyik leggingsére, miszerint túlságosan átlátszó.

Wilson 2015-ben mondott le, de még mindig hatalmas részesedést birtokol a márkából.

 

lululemon (@lululemon) által megosztott bejegyzés

A Lululemon a történtek után teljesen elhatárolódott a férfi kijelentéseitől, és igyekszik biztosítani vásárlóit, hogy ez egy befogadó és elérhető márka mindenki számára.

Forrás: DailyMail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!