Robert Jennert megbilincselve kísérték ki egy lakóházból. A sérült rendőrt mentőhelikopter vitte kórházba.


Gyilkossági kísérlettel vádolják a „meztelen ács” néven elhíresült naturistát, aki ollóval támadhatott egy rendőrre, írja a Daily Star. Robert Jenner állítólag egy ötvenes éveiben járó kenti rendőrt sebesített meg múlt csütörtökön, akit azóta már hazaengedtek a kórházból és otthonában lábadozik.

A helybéliek szerint aznap este vagy harminc rendőr nyüzsgött egy maidstone-i lakóház körül, ahova mentőhelikoptert is kértek a megszúrt kollégájuknak. Egy szemtanú azt mondta, hogy először csak egy rendőrautó érkezett, majd szépen sorban jött a többi. A házból elsőként kihoztak valakit, aki úgy nézett ki, mintha alaposan fejbe verték volna. Ezután kísérték ki egy megbilincselt embert, akit egyenesen az egyik rendőrautóba ültettek.

Éjjel 11 óra körül érkeztek meg a törvényszékiek, akik közül vegyvédelmi ruhában ment be valaki a házba, majd nem sokkal később távozott.

Peter Ayling rendőrfőnök-helyettes szerint ez az eset is mutatja, hogy a rendőri munka időnként veszélyes és kiszámíthatatlan lehet, egyúttal jobbulást kívánt a megtámadott kollégának.

A 48 éves Robert Jennernek kedden kell megjelennie a bíróság előtt a történtek miatt. Az egyelőre nem derült ki, hogy mi állhatott a meztelen ács ollós támadásának hátterében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!