Egy ruhaboltban szabadult meg a teljes öltözékétől, majd ordítozott és táncolt is. Végül a kiérkező rendőrök fékezték meg.


Anyaszült meztelenül őrjöngött egy zavartnak tűnő nő az egyik budapesti bevásárlóközpont ruhaüzletében szerdán, tombolása közben egy szabóollóval is fenyegetőzött. A rendőrök csak testi kényszert alkalmazva tudták megfékezni – számolt be a furcsa és ijesztő esetről a Bors.

A lap információi szerint az incidens a kora délutáni órákban történt Budapest egyik legnagyobb üzletközpontjában, az első emeleten lévő egyik felkapott ruhaüzletben.

„Láttuk, ahogy elkezd gyülekezni a tömeg a bolt előtt, és többen is kameráznak és szörnyülködnek. Egyszer csak hatalmas kiabálás kezdődött, ugyanis a nő elkezdet artikulálatlanul ordibálni, táncolni, és az őt néző közönségnek produkálta magát” – mondta a Borsnak egy szemtanú.

A biztonsági szolgálat munkatársai és a bolt dolgozói felszólították a pucér nőt, hogy öltözzön fel és fejezze be a hangoskodást. Ettől azonban erőszakossá vált: magához vett egy szabóollót, és hadonászni kezdett vele. Ekkor a biztonságiak értesítették a rendőrséget és a mentőket.

A zavarodott nőt a mentőszolgálat munkatársai rendőri kísérettel szállították kórházba, ahol megfigyelés és kivizsgálás alá helyezték – tudta meg a Bors a szemtanútól, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság és az Országos Mentőszolgálat tájékoztatásából.

A lap megkeresésére a Westend Biztonsági Szolgálata azt írta, miután munkatársaik észlelték a zavartan viselkedő nőt, azonnal intézkedtek: szakszerűen és diszkréten jártak el, hogy biztosítsák a látogatók és az ott dolgozók biztonságát, valamint a bevásárlóközpont zavartalan működését.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!