David Beckham elárulta, hogy az ő étendje sokkal változatosabb, mint a feleségéé, de ettől még jól megvannak.


David Beckham azt állítja, hogy felesége, Victoria 25 éve ugyanazt az ételt eszi gyakorlatilag. Az egykori Posh Spice és a futballsztár – akik már több mint 20 éve együtt vannak – négy közös gyereket neveltek, Brooklynt, Romeót, Cruzt és Harpert.

1997-ben ismerkedtek meg, és kapcsolatuk még mindig kiállja az idő próbáját, noha a celebpárok nem épp arról híresek, hogy ilyen hosszú időn át együtt maradnának.

Egy podcastban a futballista kikotyogta, hogy Victoria az elmúlt negyed évszázadban lényegében ugyanazt az ételt kóstolgatta.

"Én nagyon el tudok ájulni az ételektől és a boroktól, és amikor valami nagyszerűt eszem, azt szeretném, ha mindenki megkóstolná" - mondta.

Ha csak tisztán egészségügyi szempontból nézzük, akkor persze nehéz lenne ezzel vitatkozni.

"Valószínűleg csak akkor evett valamiből, ami az én tányéromon volt, amikor terhes volt Harperrel, de ez volt a legcsodálatosabb dolog. Ez volt az egyik kedvenc estém. Nem emlékszem, mi volt, de tudom, hogy azóta tényleg nem evett mást"

Különböző étrendjük arra készteti Beckhamet, hogy a külön töltött időből a legtöbbet hozza ki kajaügyben. Vagyis ilyenkor tényleg hódol a gasztroszenvedélyének.

"Nemrég öt napot voltam egyedül, Olaszországból jöttem haza, és nem tudtam egy közös családi bulira sem elmenni, na és ekkor sütöttem egy húst:

"Szó szerint életem két legcsodálatosabb hússzelete volt. Az egyik egy T-bone volt, és volt egy kis angol wagyum is, töltöttem magamnak egy pohár fantasztikus vörösbort, és ezzel vártam a focimeccset. Szóval felállítottam a grillezőt, és nekiláttam."

- dicsekedett.

"Egy finom paradicsom- és mogyoróhagyma-salátát, a marhahúst és egy pohár bort vacsoráztam - ez volt a legcsodálatosabb étel, és ezek a legjobb estéim."


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!