Úgy tűnik, Victoria Beckhamnek nem sokat fáj a feje amiatt, hogy mit készítsen magának, amikor eljön az ebéd vagy a vacsora ideje. David Beckham nemrég a Table 4 podcastben mesélt a család étkezési szokásairól, és nem túl széles a paletta, már ami a neje ízlését illeti.


Csak grillezett halat és párolt zöldséget eszik, nagyon ritkán tér el ettől. Talán az egyetlen alkalom, amikor elvett valamit tányéromról, az akkor volt, amikor Harperrel volt várandós. Ez az egyik legcsodálatosabb élmény volt… a kedvenc estéim egyike. Nem tudom már, mit vett el, de azóta sem evett olyat

- mondta az egykori futballcsillag.

Mit kiderült, Victoria Beckham az olajat, a vajat és a különböző szószokat is száműzte az étrendjéből. Ha a helyzet úgy hozza, hogy pirítóst készít, akkor is teljes kiőrlésű kenyérre esik a választása, aminek a tetejére maximum egy csipet só kerülhet.

Legutóbb akkor írtunk a Beckham házaspárról, amikor kiderült, hogy az exfocista akkor sem hagyja éhesen munkába menni a feleségét, ha aznap épp seggfej volt. A fentebb leírtak tudatában már az sem kérdés, mit csomagolt veszekedés után a morgós nejének.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!