A texasi lány kapcsolatba is lépett a megcsalt feleséggel, de az igazságot már nem tudta elmondani neki.


A texasi Ocastor Fergusont emberrablással, gyilkossággal ás gyújtogatással vádolják szeretője, Kayla Kelley halála miatt - írja a BuzzFeedNews.

A vádirat szerint online ismerkedtek meg, majd járni kezdtek. A férfi Kevin Brownként mutatkozott be neki, azonban később a lány megtudta a valódi személyazonosságát, és azt is, hogy felesége van.

@mkkellsz #Aries #baddie #TikTokDallas #blackpanther #BlackGirl ♬ original sound - kellsz

A barátainak ezután azt mondta, hogy le fogja leplezni "Kevint" a felesége előtt. Ferguson felesége valóban kapott is egy üzenetet egy ismeretlen számról január 4-én, amiben azt írták, hogy valamit mondani akarnak neki. A megfogalmazása alapján arra gondolt, hogy egy nő írhatta.

Kelley eltűnését január 11-én jelentették.

Fergusont is őrizetbe vették a keresés alatt a hatóságok, és bár azt állította, hogy utoljára január 10-én reggel látta a lányt, a telefonja alapján kiderült, hogy aznap még járt Kelley otthonában, valamint azon a helyen, ahol a kocsiját megtalálták. A felesége autója (amit korábban az asszony lopottnak jelentett) pedig Kelley házának közelében került elő, benne kesztyűkkel, szigetelőszalaggal és egy takaróval.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!