Atlanta külvárosában, egy erdőben találták meg a 16 éves kamasz holttestét. Egy fiatal rendőrnek is köze lehetett a halálához.


Több mint fél év után került elő egy amerikai lány, akinek még tavaly nyáron veszett nyoma. Susanna Morales 2022 júliusában tűnt el, a holttestét február 6-án találták meg a Georgia állambeli Atlantában, egy külvárosi erdőben.

A BuzzFeed News írta meg, hogy

A 22 éves Miles Bryant, a doraville-i rendőrség munkatársát már elbocsátották és le is tartóztatták:

A Gwinnett Megyei Rendőrfőkapitányság szerint Morales eltűnését 2022. július 26-án jelentette be a családja. Susanna az eltűnése napján még üzent egyet az anyjának 21 óra 40-kor, hogy hazafelé tart. Az okostelefonja adatai és a videófelvételek megerősítették, hogy a lány valamikor 22:07 és 22:21 között gyalogolt hazafelé, majd a telefonja utoljára 22:21-kor csörgött. Ezután a telefont kikapcsolták vagy lemerült az akkumulátora.

2023. február 6-án aztán valaki bejelentést tett a rendőrségen, hogy holttestre bukkant az erdőben Atlanta külvárosában. Néhány nappal később megállapították, hogy az emberi maradványok Susanna Moraleshez tartoznak.

Susanna testvére, Jasmine Morales egy tévéinterjúban elmondta, hogy megdöbbentek, amikor megtudták, hogy egy rendőrt vádolnak a lány meggyilkolásával.

- mondta.

A helyi rendőrség közleményében közölte, hogy teljes mértékben együttműködik a Bryant elleni nyomozásban. Azt is írták, hogy imádkoznak Susana Morales családjáért és barátaiért, valamint mindenki másért, akit ez a tragédia érintett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!