nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj időmérőjét.

Alig kezdődött el az első szakasza az időmérőnek, amikor Lance Stroll autója az utolsó kanyarban megcsúszott, a kanadai pedig úgy a falba csapódott, hogy rögtön meg is állították az időmérőt. Az Aston Martin első kereke teljesen kitört, a törmelékeket pedig le kellett takarítani, 25 percig semmi sem történt.

A kényszerpihenőt követően Fernando Alonso, Nicholas Latifi, Mick Schumacher, a váltócsere miatt büntetést váró Nyikita Mazepin és Stroll esett ki. A második szakasz végén Antonio Giovinazzi is a gumifalhoz ért ugyanabban a kanyarban, de az olasz autója megúszta. Kiesett a Q2-ben George Russell, Esteban Ocon, a két Alfa Romeo és Sebastian Vettel.

Zárásként pedig elkezdődhetett a sokadik Lewis Hamilton, Max Verstappen csata a pole-ért, legalábbis az eddigi eredmények ezt sugallták. Q3-ban azonban komoly gondjai akadtak a Red Bull versenyzőinek és nevető harmadikként Valtteri Bottas behúzta az első helyet csapattársa elől. A két Mercedest a két Red Bull követte végül.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!