Az R-GO frontembere betiltatná a szerinte „szellemi fertőzést” hozó Alice Cooper budapesti koncertjét, az énekes ötletét pedig egy TikTok-videóban figurázta ki a stylist.


Miután Szikora Róbert azt nyilatkozta, nem szabadna hagyni, hogy Budapesten koncertezzen Alice Cooper, Lakatos Márk egy TikTok-videóban osztotta ki az R-GO frontemberét a nyílt cenzúrát követelő megszólalása miatt.

Július 18-án először ad koncertet Magyarországon a Hollywood Vampires zenekar, melynek Alice Cooper rocklegenda mellett a világsztár színész, Johnny Depp is a tagja. Rajtuk kívül Joe Perry és Tommy Henriksen alkotja még a bandát.

A koncerttel kapcsolatban Szikora Róbert a Ripostnak azt nyilatkozta,

A magát keresztény emberként meghatározó Szikora szerint manapság is szükség lenne egy olyan bizottságra, amely előzetesen meghallgatja a dalokat, és amit károsnak talál, azt cenzúrázza, illetve nem ad engedélyt a koncertezésre – ilyen szervezet volt az Országos Rendező Iroda (ORI) a Kádár-rendszer idején.

Mindenesetre Szikora kirohanásával kapcsolatban Lakatos Márknak volt mondanivalója, és a stylist új TikTok-videójában nem is kímélte a magyar énekest:

„A 70 éves Szikora Robi bácsit annyira megszállta a szentlélek, hogy azt mondja, a 75 éves Alice Cooper bácsi Hollywoodból a Sátánt képviseli, és ezért azonnal be kellene tiltani a koncertjét, és egy cenzúrának kellene ellenőriznie a dalszövegeket – egyébként nemcsak ott, hanem itthon is. Ezt mondjuk Demeter Szilárdék el is kezdték.

– mondta Lakatos, aki a videójához az alábbi szöveget írta:

„Szerinted már a hamut is mamunak mondja szegény Robi bá?”

@lakatosmarkstyle

♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Forrás: RTL, Ripost, Blabbermouth


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!