A divattervező szerint teljesen felesleges volt éveken keresztül hirdetni a családügyi minisztérium blogján az adófizetők pénzéből, hogy mennyire jó a sztárpár kapcsolata. Véleménye szerint Novák Katalin hibázott nagyot, amikor nem gondolta végig, hogy jó reklám lesz-e ez a magyar családeszménynek.


Ahogy arról beszámoltunk, hat év után ért véget Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata, amiről most Lakatos Márk is megosztotta a véleményét TikTok-oldalán.

A divattervező szerint mivel a magyar házaspárok válási statisztikája szerint 50-50 százalék volt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága tartós lesz-e vagy sem, ezért szerinte kérdéses, hogy érdemes volt-e ennyire a nyilvánosság előtt hirdetni, hogy mennyire jó a kapcsolatuk.

Horrorsztorikat hallgatni arról, ők most tényleg mekkora egy szent család, és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek meg főznek a pápának, meg nevelgetik egy szem gyermeküket. Tényleg, mint Szent József és Mária a kis Jézust a jászolban" - mondta a videóban.

- tette fel a kérdést Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad?️‍? ♬ eredeti hang - Lakatos Márk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!