Még nem is megy régóta a Kardashian-Jenner klán új sorozata, egyre szürreálisabbnak tűnnek részek. Két héttel ezelőtt azon borultak ki a nézők, hogy Kendall Jenner képtelen volt felszeletelni egy kígyóuborkát, most pedig azok a szürreális jelenetek borzolták a kedélyeket, amelyeken Kris és Kylie Jenner megpróbáltak "normális" dolgokat csinálni.

Kapcsolódó

Kendall Jenner szerint is rossz nézni, ahogy kígyóuborkát szeletel

"Tragédia."

A (forgatáskor még) várandós Kylie Jenner kijelentette, hogy kivételesen szeretné hétköznapinak érezni magát, ezért az édesanyja elvitte bevásárolni, tankolni és kocsit mosni. Minden Kardashianok anyja elmondta, hogy két éve nem járt élelmiszerboltban, mivel állandóan lesifotósok tapadtak rá, a sminkmogul pedig nem is emlékezett arra, mikor tolt utoljára bevásárlókocsit. A boltban sétálva a duó voltaképpen mindenre rácsodálkozott, majd a kasszáknál a fiatalabbik Jenner mutatta meg az édesanyjának, hogyan kell használni a bankkártyaterminált.

Ezt követően egy benzinkútra vezetett az útjuk, ahol Kris Jenner járó motorral kezdte el tankolni a kocsjukat, a lánya világosította fel, hogy nem ártana lekapcsolnia az autót.

Nos, nem robbantunk fel. Ez jó hír

- jött a válasz.

Az autómosás újabb szürreális pillanatokat jelentett a nézők számára, Jennerék ugyanis turistalátványosságnak nevezték a szolgáltatást, Disneylandhez hasonlították, megjegyezve, hogy ide a gyerekeikkel is vissza kell jönniük, annyira jó buli.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!